ONZE PRODUCTEN


Salonnepro is een Nederlands huidverzorging en BEHANDEL merk, proudly made in the Netherlands! Ze hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben ze het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.
Sinds kort is ook THE MEN collectie op de markt om de dag dagelijkse mannenhuid te verzorgen op een simpele maar correcte manier.

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

1.VLEKT NIET EN MAKKELIJK
AAN TE BRENGEN

2.GEURLOOS EN LAAT GEEN
ORANJE GLOED ACHTER

3.VRIJ VAN PARABENEN EN SILICONEN

Nu ook zonneproducten met factor SPF 50

Minerale make-up producten van Inclinic zijn bijzonder dankzij hun unieke en innovatieve formules op basis van minerale ingrediëntenvitamineshyaluronzuur en neuropeptides van de hoogste kwaliteit die je huid verzorgen, beschermen, anti-aging en huid verbeterend gaan werken.


%d bloggers liken dit: