Producten

SalonnePro Amsterdam

OVER DE OPRICHTERS

Ze zijn een bewust, warm en servicegericht bedrijf, gerund door twee dames: Sharon Pieters en Selma Hendrikse. Zij werken al sinds 2006 samen in de beauty-branche, toen nog als distributeur van een ander merk. In 2008 is het merk Salonnepro gestart en in de jaren erna kwamen er steeds meer producten en specialistische behandelingen bij. Vandaag de dag zet het hele team zich in voor de schoonheidsspecialisten: om hen te trainen, voorzien van vakkennis en om een vangnet te zijn voor alle vragen. Sustainability, het milieu en de inzetten voor maatschappelijke doelen zijn voor hen erg belangrijk. Bij iedere keuze die ze maken, houden ze rekening met de impact hiervan op mens, dier en milieu. 

OVER SALONNEPRO

Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in 2005. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, ze begonnen destijds met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar de gehele huidverzorgingslijn bij en zijn ze onvermoeid doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo’n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.


HET DOEL

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben ze het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.
Zij ondersteunen de schoonheidsspecialisten met alle kennis over huidproblemen, producten, ingrediënten en behandelingen. Hierin zijn zij transparant, hulpvaardig en servicegericht. Want hun doel bereiken kunnen ze niet alleen, dat doen ze samen met ons als schoonheidsspecialisten!

DE PRODUCTEN

De producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

DE producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.


THE MEN COLLECTIE

Recovery Balm

50ml €43,90

Hydraterende balsem met een lichte textuur. De vochtbalans wordt hersteld door de toevoeging van hyaluronzuur en Aloe Vera.
Tekenen van droogte worden weggenomen en de huid voelt glad en comfortabel.
Deze balsem is ideaal als verzorging na het scheren, bij droge zones, na het zonnebaden of als u van een wandeling in de vrieskou komt. Deze balm hersteld de huid na blootstelling aan bovenstaande trauma’s voor de huid.

Comfort Moisturizer

50ml €43,90

Hydraterende crème voor de normale tot droge huid. De comfortablele textuur wordt makkelijk geabsorbeerd zonder residu.
De huid voelt soepel en gehydrateerd aan, zonder tekenen van droogte. De huid krijgt vernieuwde energie.
Bevat de Matrixyl® Morphomics™ peptide, ontwikkeld om rimpelvorming van binnenuit tegen te gaan. 

SPA Detox Black Scrub

€24,90

De Detox Black Scrub bevat 20% geactiveerd houtskool en een enzymatisch complex.
De scrub heeft superfijne korreltjes die niet voelbaar zijn. 
Het geactiveerde houtskool werkt sterk ontgiftend en zuiverend, waardoor de huid een zichtbare oppepper krijgt.

Zeer geschikt voor:
– (zeer) gevoelige huid
– dunne huidtypen
– roodheid
– puistjes.

Gentle Fruit Scrub

€22,50

Polijsten, verhelderen, verzachten, zuiveren en verzorgen. Perfect voor de huid die meer kan gebruiken dan alleen een scrub.
De Gentle Fruit Scrub bevat verschillende fruitzuren zoals melkzuur (lactic acid) en salicylzuur. D
e scrub is geformuleerd met Shea (karité) boter en een fijne, ronde puimsteenkorrel zonder scherpe kantjes.
Romige mangoboter en avocadoboter zorgen ervoor dat de huid soepel en verzorgt blijft.
Stimuleert de doorbloeding van een verdikte hoornlaag of rokershuid.

Geschikt voor de droge/rijpere huid, mannenhuid, rokershuid, verhoorning, milia, hyperpigmentatie, of een doffe/vale huid.

Aanbrengen en 3 minuten inmasseren met vochtige vingertoppen.
Afnemen met een warm compres.
Indien je de Gentle Fruit Scrub aanbrengt als een lysing, 3 minuten laten inwerken (niet inmasseren).

De verpakking heeft een inhoud van 50 ml.

Purifying Charcoal Black Mask

€11,90

Ga onzuiverheden effectief tegen met het Purifying Charcoal Mask.
Ontwikkeld voor de huid met onzuiverheden, mee-eters en roodheid. Het koolmasker is gedrenkt in een zeer intensief werkend serum.

Het serum bevat:
– PoreAway active om de poriën te laten samentrekken, gewonnen uit de aromatische hars van de Mastiekboom
– AC.NET active, om overmatige talgproductie en het ontstaan van onzuiverheden tegen te gaan
– Vitamine B6, om overgevoeligheidsreacties van de huid te verminderen

De AC.NET active bestaat uit nordihydroguaiaretic zuur (NDGA) en oleanolzuur.
Het oleanolzuur gaat overmatige talgproductie tegen, terwijl NDGA een celgroeireguleerder is die hyperkeratose (overmatige opbouw van huidcellen op het huidoppervlak) remt.

De studies toonden aan dat het ook de abnormale afzetting van huidcellen corrigeerde, de reden waardoor poriën verstoppen!%d bloggers liken dit: