Behandelingen

Permanente make up

De luxe om ’s ochtends wakker te worden met maquillage, spaart op termijn zeer veel tijd en geld uit.

Het pigment wordt zelf samengesteld qua kleur, factoren zoals je huidskleur, haarkleur en oogkleur spelen een grote rol bij het creëren van het pigment.

LIPS: De lipcontour wordt steeds getekend zodat de pigmentatie daar niet buiten gaat. Na het zetten kunnen de lippen zwellen, dit verdwijnt binnen de 24 uur.

De kleur is na het zetten een stuk donkerder, dit is normaal.

Houd rekening dat 50% à 60% van het kleur vervaagd binnen de 2 weken.

WENKBRAUWEN: Na de contouren te tekenen en te bepalen van vorm wordt met microblading techniek de hairstroke of met powder brow techniek de shaduw geplaatst.

Bijwerken na 4 à 6 weken zit inbegrepen in de prijs.

EYELINER: Er wordt steeds eerst voorgetekend om de dikte van de eyeliner te bepalen. Tijdens het zetten kan een zwelling optreden, deze verdwijnt binnen de 24uur of treed pas de dag erna op.

De ooglid rand zit de eerste 2 dagen rood, dik en het kleur vervaagd nog een 40% de eerste weken.

Na 4 à 8 weken wordt de pmu steeds gratis bijgewerkt, de 1 ste weken verlies je namelijk heel wat pigment waardoor bijwerken bij elke pmu noodzakelijk is.

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van
scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de
huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage.
We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende
huid- en lichaamsprocessen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik
van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling
zeer effectief en snelwerkend.


Echter, net als bij sporten, worden de beste resultaten behaald wanneer de behandeling regelmatig
toegepast wordt.

We gebuiken BioPulse Therapy voor anti-aging, bij puistjes en/of een onzuivere huid en bij stress.
De stimulatie en verstrakking van de gezichtsspieren geven een natuurlijke mini-face-lift.
Door de toename van zuurstofrijk bloed wordt het energieniveau in de (stam)cellen verhoogt,
zodat de levensduur van deze uiterst belangrijke cellen verlengt wordt.
Collageenprocessen worden gestimuleert, waarbij de aanmaak van collageen I en III verhoogt wordt.
Ook zorgt de toename van zuurstof voor een remming van anaerobe bacteriën zoals P. acnes.
Gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen die zich opgehoopt hebben tussen de cellen worden weggespoelt en afgevoerd. Bij de behandeling in kuurverband maken we gebruik van het cumulatieve
(opeenstapelend) effect. De behandelingen worden met korte tussenpauzes toegepast.
Voor een goed resultaat adviseren wij:

 • minimaal 6 behandelingen met 14dagen tussen voor een mini facelift effect
 • pauze tussen de behandelingen: min. 7dagen, max. 14 dagen, in combinatie met een andere behandeling in kuur vormt wordt om de 4 weken een behandeling uitgevoerd
 • onderhoudsbehandeling bij anti-aging of acne kan en mag erna om de 2 maand.

Hyaluronzuur filler

Wij werken zelf met de elecktrische hyaluron pen en dit zonder naald, Zodat ten alle tijden de juiste druk word uitgeoefend om het hyaluronzuur gelijkmatig in de huid te krijgen.

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid elastisch en soepel houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald. Deze wordt op de huid geplaatst, waar we het hyaluronzuur inschieten met een hoge druk (880 km p/u). Dit geeft een klein tintelend schokje. Deze methode pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht. Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen en deze tot ongeveer 3 a 4 maanden zichtbaar, ba meerdere behandelingen in kuur verband blijft dit 6 a 8 maand.

Hierbij gebruiken we 100% hyaluron: een vloeibare hyaluron (non crossed linked). Hiervoor gebruiken we het merk: revofil. 

Een nodige kuur verschilt van persoon tot persoon en zal tijdens een intake gesprek worden door genomen. De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon.

Na een kuur (3 a 4 behandeling met interval van 3maand) kunt u het eventueel eens per half jaar opfrissen zodat u minder behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te behouden. Met deze nieuwe techniek kunnen we meerder zones aanpakken en behandelen zoals de marionetlijntjes, rooklijntjes rond de mond, afhangende mondhoeken, de neuslip-plooi, de frons rimpel tussen de wenkbrauw en deze op het voorhoofd.

Ook is de hyaluronzuur filler mer de gun ideaal voor het natuurlijk opvullen van de lippen met instant resultaat. Hierbij gebruiken we steeds de Saypha of de Revofil. Deze filler houdt ongeveer 6 maanden aan. Het is belangrijk na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal water bindend vermogen. Dus voor een optimaal resultaat: water drinken!

Bij wie kan/mag dit niet:

 • Zwangerschap
 • Tijdens de borstvoeding
 • Tijdens chema en radiotherapie behandelingen
 • Mag pas 14 dagen na of 14 dagen voor permanente ontharing met de laser
 • Indien u in behandeling bent voor een aandoening of medicatie neemt voor een bepaalde ziekte, raadpleeg dan eerst uw huisarts of u fillers met hyaluronzuur mag laten zetten.

Wat erna?

De huid kan de het 1ste uur rood zitten en strak aanvoelen.

Bij gevoelige huid of het nemen van bloedverdunners kan een blauwe plek optreden, deze trekt van zelf weg maar kan enkele dagen tot weken duren.

De 1ste 24 uur mag er geen water op de zone(s) aangebracht worden.

1ste 48 uur geen make-up of (dag/nacht)cremes aan te brengen, gelieve ook even niet te sporten en geen sauna te nemen (i.v.m overmatig zweten).

Voordelen van de behandeling:

Het fijne van deze behandeling is dat we geen naalden gebruiken en dmv een multi shot systeem gaan we precies te werk. Zo gaat er in elke lijn een shot van 0.05 ml. Het fijne van hyaluron is dat het een lichaams eigen stof is, het volledig afbreekbaar is en het vocht aan trekt en vasthoud.

Te behandelen zones:

 • Lippen opvullen
 • Rokerslijntjes
 • Marionetlijnen
 • Neus-lippenplooi
 • Frons tussen de wenkbrauwen
 • Fronslijnen op het voorhoofd
 • Littekens opvullen

Andere zones bespreekbaar.

Permanente ontharing

Permanente Ontharing verhoogt enorm de levenskwaliteit. Het idee om bij mooi weer geen zorgen te hebben over ontsierende lichaams- of gelaatsbeharing spreekt meer en meer mensen aan.

Bij ons wordt je onthaard met de allernieuwste diode-laser. Met deze superkrachtige laser bereik je de beste resultaten.

Het aantal keren varieert per persoon qua huid en haar type. Gemiddeld aantal keer varieert tussen de 6 à 8 keer. Met een interval van 5 a 6 weken. Er wordt een 80% a 90% bereikt die nooit meer terug keren.

De haartjes dienen in de groeifase van hun cyclus te zitten om de wortel in het haarzakje te kunnen laseren. De laser werkt enkel op erkenning van pigment: blond, bruin en zwarte haren kunnen erkend worden, grijs/witte haartjes NIET.

Niet alle haartjes zitten tegelijk tijd in dezelfde cyclus. Enkel de haarwortels/haarzakjes die in de groei fase zitten hebben effect op de laser behandeling. Dit is waardoor meerdere behandelingen nodig zijn. Na elke behandeling zal 20% minder haartjes terug groeien. De haren vallen uit na 14 a 21 dagen, in het zelfde haarzakje groeit er geen nieuwe haartje meer terug.

We raden steeds aan om eeb onderhoudsbeurt te laten uitvoeren om de 1 a 2 jaar. Dit omdat er af en toe nieuwe haarzakjes ontstaan waardoor nieuwe haartje groeien die nog niet bestonden tijdens het laseren, dus toen ook niet vermeden kunnen worden.

Bij hormonen veranderingen: zwangerschap, borstvoeding, schildklier problemen, meno/penopauze, … kan dit voor een verandering zorgen in de cyclus van de haar groei waardoor sneller nieuwe haarzakjes worden ontwikkeld en er weer haargroei kan ontstaan. .

Wat moet je doen voor je een behandeling ondergaat:

 • 1 maand voor de behandeling mag je niet meer epileren of waxen enkel nog de zone scheren. ( het haarzakje mag niet beschadigd zijn door het haartje te epileren. enkel intacte haarzakjes hebben effect op de laser behandeling)
 • vanaf 3 dagen voor de handeling niet meer scheren, in de volle zon te liggen,
 • geen zonnenbank sessies te doen tijdens de volledige behandel periode.
 • vanaf 3 weken voor elke behandeling geen zelfbruiner meer aan te brengen of een peeling ondergaan.
 • winter of zomer periode hebben geen nefast op de behandeling, deze kan het hele jaar door uit gevoerd worden.

Wanneer mag je geen behandeling ondergaan:

 • indien je zwanger bent.
 • indien je borstvoeding geeft of indien het minder dan 6 maand geleden is.
 • Indien u een besmettelijke huid aandoeningen hebt.
 • Wanneer uw huid verband is door de zon.
 • laseren over een moedervlek mag niet.
 • Laseren over een stuk huid waar een tattoo op staat wordt niet gedaan. Het kan mits toestemming maar weet dat deze zone gevoeliger zal zijn en dat de tattoo qua kleur kan vervagen.

Tattoo removal

Eén op vijf personen krijgen spijt van hun tattoo. De kleuren zijn vervaagd, ze vinden de tekening niet meer mooi of de tattoo past eenvoudigweg niet meer in hun huidige levensstijl.

Momenteel is er dan ook heel veel vraag van klanten om op een esthetisch verantwoorde en veilige manier hun tattoo te laten verwijderen.

De enige efficiënte wijzes om een tattoo te verwijderen is met de laser of via bb remover ( bio chemische manier). Hierbij heb je verschillende instellingen, naargelang de kleur van de tattoo. Het is met deze technieken dan ook mogelijk om elke kleur van inkt te verwijderen, let wel: rode en gele kleuren zijn het moeilijkste te behandelen en vragen meer behandelingen.

Met de laser techniek kan ook pigment/wijnvlekken verwijderd worden.

Dermaplaning

De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant reine en glanzende huid. Bij de techniek van dermaplaning wordt met een langwerpig mesje over het gelaat geschraapt.

Hierbij schraap je alle dode huidcellen, vuiltjes en donshaartjes van het gelaat. Het resultaat is vaak spectaculair. 

Wat moet je vermijden de 1 ste week: Niet in de zon te lopen, geen sauna of stoombad te nemen, niet te zwemmen en geen make up te dragen.

Plasma medical lift

Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onderoogleden, verwijderen van rimpels en terug strak maken van de huid.

Het effect is zelfs bijna even groot als bij plastische chirurgie. Door middel van een plasma pen wordt de huid verwarmd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen gedeeltelijk- zichtbaar. Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief- korte herstelperiode.

Houd rekening met een genezingsproces van 7 tot 10 dagen waarbij roodheid, zwelling en bruine korstjes zeer zichtbaar aanwezig zijn.

Deze 7 a 10 dagen mag je niet in de zon komen, geen stromend water over de behandelde zone laten lopen, geen make up of dagcreme op aanbrengen.

Carbon laser peel

De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastinevezels aan te maken. Het effect is een zichtbaar strakkere, jongere huid zonder fijne lijntjes.

Carbon Laser Peel is ook zeer efficiënt voor het bestrijden van acné, acné-littekens, grove poriën, pigmentvlekken en andere huid oneffenheden.

Bovendien is de Carbon Laser Peel veilig en pijnloos.
Ook als gewone gelaatsverzorging wordt deze behandeling uitgevoerd.

Er wordt aangeraden 1 week factor 50 te smeren als je in de zon zou lopen. 1 week geen sauna of stoombad te nemen of te zwemmen. Ook vragen we om de 1ste 24uur make up te vermijden.

Mesotherapie (microneedling) met de Dermapen

Huidverbetering en celvernieuwing zonder de huid te verdunnen of te belasten

Wat is Mesotherapie met de Dermapen?

Mesotherapie is een effectieve huidverbeteringsbehandeling. De behandeling levert goede resultaten op bij collageenaanmaak, littekens en hyperpigmentatie.

De Derma-pen is een nieuwe techniek op het gebied van microneedling. De dermapen maakt gebruik van fijne vibrerende naaldjes die kleine ‘openingen’ in de huid maken. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut, waardoor de groei- en helende factoren vrijkomen. Dit zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes, rimpels en oneffen huid door littekens (bv. door Acne) verminderd door de toename van collageen.

Mesotherapie met de Dermapen zorgt voor:

 • Huidversteviging
 • Nieuwe huidcellen
 • Egalisering van de huid

Behandelmogelijkheden:

Collageen
Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor
wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt.
Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 3 tot 4 keer par jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.
Littekens
Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit littekencollageen en omdat dit ook een collageenproces is, kunnen we dit reguleren met Microneedling. Littekencollageen is, in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. We gebruiken Microneedling om het littekencollageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren.
Grove poriën
Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de Microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laag van de huid, waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.
Lichaam
Op het lichaam wordt Microneedling toegepast bij zwangerschapsstriemen, sinaasappelhuid en littekens op het lichaam.
Hyperpigmentatie
De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Het reguleert de melanocyten en helpt bij het afbreken van melanine-clusters. Ook post-inflammatoire hyperpigmentatie, wat kan ontstaan na puistjes, kan met Microneedling minder zichtbaar worden.


%d bloggers liken dit: