Prijslijst behandelingen

Foto door Daniel Lazarov op Pexels.com

Lichaamsbehandelingen

Plasma medical lift

Deze revolutionaire techniek zorgt voor een zeer efficiënte lifting van boven- en onder oogleden, verwijderen van rimpels en terug strak maken van de huid.

Het effect is zelfs bijna even groot als bij plastische chirurgie. Door middel van een plasma pen wordt de huid verwarmd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

De resultaten zijn uitermate spectaculair en meteen gedeeltelijk- zichtbaar. Het grote voordeel van deze techniek is het niet-invasieve karakter en de relatief- korte herstelperiode.

De Plasma pen werkt oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaalcellenlaag (de onderste huidlaag van de opperhuid) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid.  

De behandelde huid kan een lichte zwelling en roodheid vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn verdwenen (niet krabben of wrijven). Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon. 

  • 48 uur de huid niet koelen of aanraken
  • 1 week geen make-up gebruiken of de zone wassen
  • 2 weken niet intensief sporten / zwemmen
  • 4 weken geen sauna, of stoombad nemen, ook niet in de directe zon gaan zitten met de behandelde zone, …
  • 3 tot 6 maanden (afhankelijk van de zone) geen directe zon ( SF50 smeren) of zonnebank nemen

Het resultaat blijft 1 tot 3 jaar. Dit is afhankelijk van uw levensstijl en huidconditie (roken, medicatie,… ). Na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in werking gezet. Het collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt. Het effect van een oogliftcorrectie d.m.v. operatieve huidverwijdering blijft 5 tot 10 jaar en is dus, zoals vele mensen denken, niet permanent. Het nadeel is dat de huid volledig wordt doorgesneden. Hierdoor ontstaat er veel littekenweefsel. Deze behandeling kunt u niet blijven herhalen. De plasma behandeling  kunt u indien gewenst zo vaak herhalen als wilt.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. Ieder mens heeft een eigen huidtype. De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon. In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende, maar in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn. De behandelingen kan met een interval van ongeveer 8 tot 12 weken. Een sessie duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

We raden in volgende gevallen de behandeling NIET aan:

•Zwangerschap.

.Pacemaker.

•Actieve herpes.

•Epilepsie.

•Diabetes (Als deze niet stabiel staat).

•Huidtype 6 (zeer donkere huid) kan behandeld worden maar risico op pigmentvlekken.

•Zeer zware actieve acné.

•Tijdens gebruik van een antibiotica kuur, tijdens genezingsproces van permanente fillers of botox.

•Bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus).

•Vocht onder de ogen kan niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem is.

Uiteraard bekijkt de specialist uw huid uitvoerig van te voren en zal ze samen met u bekijken hoe de behandeling voor u het gewenste resultaat zal geven.

De behandeling is geschikt voor:

Oogleden (boven en onder), Voorhoofd rimpels, Diepe en oppervlakkige rimpels in het gelaat of op het lichaam, Acne littekens, Littekens, Liften van wenkbrauwen, Rimpels rond de oren,rond de mond, …

Prijzen:

Oogleden lift (boven) €205* (*80% heeft een 2de behandeling nodig na 8 weken, 2de sessie €105)

Ooglift (onder) €205

Oogleden boven en onder € 310 (*80% heeft een 2de behandeling nodig na 8 weken, 2de sessie €155)

Kraaienpootjes €149

Frons rimpels ( tussen de wenkbrauwen) €125*

Voorhoofd rimpels €229* (*vanaf 3 frons rimpels komt er per rimpel €25 bij met een max. van €299)

Mond/glimlach plooien (groeven van aan de neus tot langs de mond) €199

Bovenlip (rokerslijnen) €205

Onderlip lijntjes €159

Boven en onderlip rimpels €310

Oorplooien €99

Tattoo / pigment removal

Prijzen voor het verwijderen van een tattoo, pigmentvlek of wijnvlek en het aantal sessies zijn afhankelijk van verschillende factoren. Onder andere: ouderdom, diepte, grootte, kleur van de inkt en de soort inkt. Deze zijn belangrijke factoren bij het resultaat van het weglaseren. De laser zorgt ervoor dat het pigment verpulverd wordt. Erna breekt het pigment af en verdwijnt uit het lichaam via de afvalstoffen, we raden daarom aan 1 week 1,5l water te drinken per dag. Reken gemiddeld op 5 a 8 sessie met telkens min. 6 tot 8 weken tussen. De behandeling wordt steeds samen besproken na het zien van de tattoo of een foto.

BesprekingGratis
alles kleiner dan 2.5cm op 2.5cm€ 75
5 op 5 cm€ 90
7.5 op 7.5 cm€ 100
10 op 10cm€ 110
12.5 op 12.5cm€ 125
15 op 15cm€ 140
20 op 20cm€ 170
30 op 30cm€ 190
50 op 50cm€ 210
meer dan 100cm€ 230
Bovestaande prijs is per sessie.

• 10 dagen 2x per dag flamigel zalf smeren.

• 7 a 10 dagen geen water op de behandelde zone.

• 14 dagen niet in de zon lopen met de behandelde zone, geen sauna of zonnebank nemen en niet zwemmen.

%d bloggers liken dit: