VALENTIJNS PAKKETJES

Stel jouw pakje zelf samen met producten, een cadeaubon of beiden.

of koop een “kant en klaar” pakket met de best selling products.

MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

1. VLEKT NIET EN MAKKELIJK
AAN TE BRENGEN

2. GEURLOOS EN LAAT GEEN
ORANJE GLOED ACHTER

3. VRIJ VAN PARABENEN EN SILICONEN

BODY & BESS

icoon framboos
Hydro Sensitive

Dit gamma op basis van hoge concentraties frambozenpitolie, biedt een oplossing naar de droge, gevoelige en veeleisende huid.

icoon rijstpoeder
Skin Control

Dit gamma op basis van rijstpoeder, richt zich naar de onzuivere, gemengde huid.

icoon lintje kanker
Huidverzorging bij kankerpatiënten

Een relevante en natuurlijke huidverzorging biedt een ondersteunende rol bij het herstel van de huid na radiotherapie of chemotherapie.

SPA MEN

Biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

%d bloggers liken dit: